Čeprav sendviči niso neka umetnost in ni potrebe, da si profesionalni kuhar, da ti jih rata naredit, jih rada delam. Ravno zaradi njihove preprostosti. A tudi na videz najbolj preproste sendviče se da popestriti s kakšno omakico, namazom ali začimbami, da so vsakič malo drugačni.
Nazadnje sem pripravljala sendvič za očija. Na kruh sem namazala zeliščno maslo, dodala malo paradižnikove omake z baziliko (ki je sicer bolj namenjena testeninam ipd.), čez pa mortadelo in sir. Ker nisem imela pri roki toasterja, sem sendvič za 20 sekund postavila v mikrovalovko, da se je sirček malo raztopil ter okrasila s svežo baziliko in tako nekomu s čisto malo pozornostjo polepšala večer. :)
Probaj jih še malo popestriti s paradižnikom, tuno, mogoče bučkami al pa rakci, pa rekla si da boš jagode v toastu probala :)
OdgovoriIzbrišiBom, bom. Sam oči noče zelenjave :)
OdgovoriIzbrišiČakam, da ti poveš, če je dobro ;)